به گزارش انعکاس بناب، در گفت و گویی صمیمانه با مهندس محمد علی قائمی ـ نامزد نمایندگی مجلس دهم از شهرستان بناب؛ انعکاس بناب: جناب آقای قائمی، با توجه به وجود بیوگرافی جنابعالی در سایت خبری انعکاس بناب لطفا بی مقدمه بگویید با چه نیتی در عرصه انتخابات قدم برداشته اید؟ راستشو بخواهی باید یه […]

به گزارش انعکاس بناب، در گفت و گویی صمیمانه با مهندس محمد علی قائمی ـ نامزد نمایندگی مجلس دهم از شهرستان بناب؛

انعکاس بناب: جناب آقای قائمی، با توجه به وجود بیوگرافی جنابعالی در سایت خبری انعکاس بناب لطفا بی مقدمه بگویید با چه نیتی در عرصه انتخابات قدم برداشته اید؟

راستشو بخواهی باید یه چیزی را اعتراف کنم، می دونی بناب مادر من است یعنی درست مثل مادر خودم مهربان، مقدس و دلسوز. روزی که از این شهر رفتم هرگز فراموشم نمی شود یکی از روزهای پاییزی ۶۷ بود. یعنی دقیق ۲۰ مهر ۶۷ رفتم تا برای مادرم بناب خدمت کنم. حالا ۲۷ سال و اندی از اون روز گذشته است و بر می گردم پشت سرم را نگاه می کنم. رد پاهای زیادی از من در این راه پر فراز و نشیب بر جای مانده است که شما بجا اشاره کردید که در بیوگرافی من به نوعی به گوشه ای از آنها اشاره شده است.

روزی که می رفتم خاطره ای از ۹ سالگی ام چون مه مرا در خویش فرو پوشیده بود.آن خاطره در همین ۲۷ سال خدمتم همچنان مه آلوده و مبهم با من است.خاطره اتفاقی که شاید برای همیشه مسیر زندگی مرا تغییر داد. من قاری قرآن مراسم صبحگاهی مدرسه بودم. مدیر ازم خواسته بود علاوه بر قرائت، ترجمه فارسی آیات را هم جهت انس بچه ها با قران تهیه کنم و بخوانم؛ اما قران خانه ما ترجمه فارسی نداشت. مادرم فهمید که منِ کودک بی صبرانه دنبال ترجمه فارسی ام. ولی چاره ای نبود نه کتابخانه ای بود و نه وسعی برای تهیه قران با ترجمه فارسی.

پنج و شش روز از این ماجرا گذشته بود که یک روز مدیر مرا از کلاس به بیرون خواست و گفت: خانمی در سالن مدرسه منتظرته. در هیجان کودکانه ام سراسیمه از کلاس بیرون زدم. از دور جز سیاهی چادر یک خانم چیزی مشخص نبود. نزدیک که شدم به چشمهایش که نگاه کردم مادرم بود که از زیر چادر قرآنی نو در آورد و داد به دستهای کودکانه ام. متحیر پرسیدمش چیست؟ گفت همان قرانی که دنبالش بودی. پرسیدمش از کجا آوردیش گفت تو بیا بگیر وبرو بخوانش. کاری به اینها نداشته باش.چشمم به انگشتهای پینه بسته اش افتاد. عطر قران و نفس  های خسته مادرم در سالن مدرسه پیچید.گفتم : کو ؟ گفت: چی ؟ گفتم انگشترت کو مادر؟ گفت فروختمش تا این قران را برای تو تهیه کنم. دیروز اگر مادرم انگشتری نگین فیروزه ای اش را فروخت تا من درس بخوانم، بزرگ شوم و با انس با قران خدمت به زادگاهم و مردمان زحمت کشش را یاد بگیرم امروز اما آمده ام تا بناب مادر دیگرم را نگین فیروزه ای انگشتر تمدن نوین اسلامی-ایرانی کنم.

فکر می کنی نیتی بهتر از این؟ این شهر از مادران زحمتکشی چون مادر من سرشار است. آمده ام فقط خدمت کنم. فکر می کنم کارنامه عملکرد من در ۲۷ سال خدمت اجرایی و مدیریتی ام جایی را برای بیان مکرر خدمتهایم در این مصاحبه  نگذاشته است. پس بگذار بی هیچ حرفی و حدیثی به یک کلمه فکر کنیم خدمت و آنهم خدمت برای مادرم، بناب.

 

انعکاس بناب: آقای مهندس، با این احساسی که شروع کردید فکر می کنم شما انگیزه ای متفاوت تر برای این خدمت دارید…

ـ می دانی کسی که می خواهد یک راه طولانی را برود دیگر به پاره شدن کفشهایش فکر نمی کند. من از همان سال ها در هدف گذاری هایم به این روز هم فکر کرده بودم. نه از باب تکیه دادن به صندلی های سبز بهارستان بلکه از منظر سربازی برای شهرم. من سربازی بیش برای بناب نیستم حالا اگر همشهریانم مرا لایق این سربازی بدانند یا نه فعلا با اینش هیچ کاری ندارم، اما فکر می کنم افق های بناب باید  گسترده تر از این باشد. این شهر به نفس گرم، روح پرطراوت و هوای تازه نیاز دارد.

 

انعکاس بناب: به هوای  تازه اشاره کردید، آیا هوای تازه شعار تبلیغاتی شماست؟

ـ ( با خنده ) نه هوای تازه شعار نیست هوای تازه زندگی سازه ، نه، اصلا خود زندگی است. شاید تو خیلی در هوای بناب آلودگی را ندیده ای اما من دیده ام من آزموده ام وقتی هوای تهران آلوده است ریه هایم چقدر در تب و تاب هوای تازه است. به نظرم این شهر سال هاست دنبال هوای تازه است.

 

انعکاس بناب: یعنی شما باور دارید که باید این شهر نفسی تازه کند؟

ـ این تنها باور من نیست حضرت آقا هم در آخرین سخنرانی شان در دیدار با مردم شریف قم به این مساله به روشنی و خوبی اشاره فرمودند. نفس تازه نیاز اصلی جامعه ماست . بخصوص این نیاز در  بناب بیشتر به چشم می خورد. پس وظیفه من به عنوان یک نامزد نمایندگی مردم فهیم شهرم در مجلس شورای اسلامی ایجاد این فضاست. این امکان که شهرم ریه هایش را تازه کند.نفس عمیق بکشد.

۱۲۰

انعکاس بناب: خب چه راهکاری برای این اندیشیده اید؟

ـ باید بگم وظیفه اصلی یک نماینده خیلی پرداختن به جزئیات نیست اصلا؛ که امروز من بلندگو دستم بگیرم و هر تریبونی که پیدا کردم وعده و وعیدهای آنچنانی بدهم. شاید دیگران باورشان این است که در صبحگاه انتخابشان می توانند مدیران شهری را به سرعت عوض کنند یا جوانان بیکار را پشت میزهای اداری بنشانند. نه من باورم چیز دیگری است. شهر من برنامه می خواهد مدون و روشن و صریح . شهر من ساختنی دوباره می خواهد. شهر من فیروزه نگین تمدن نوین اسلامی ـ ایرانی است. معماری تازه ای می خواهد این شهر این فیروزه تمدن نوین اسلامی ـ ایرانی.

 

انعکاس بناب: فیروزه تمدن نوین اسلامی ـ ایرانی ؟! یعنی چی؟

ـ بله، باید کمی صبوری به خرج بدهی، تا در ایام تبلیغات بهت بگم که منظورم از این شعار چیه، البته شعارکه نه یک بسته برنامه محور.که یک اتاق فکر قوی شامل کارشناسان، استادان و صاحب نظران فعال در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و شهرسازی و گردشگردی در تدوینش با من همراهی و همکاری کرده اند.  می دانی که من شهر سازم. برنامه ریزم و معمارم و اینو بگم و کفایت کنیم به همین. پس از توافق برجام ایران سربلند با حمایت مسئولان بلند پایه اش، ستون های عظیم تمدن نوین اسلامی ـ ایرانی را چنان قله های رفیع در جهان خواهد افراخت. آیا فکر نمی کنی بناب ما با تمام فرصت ها  و پتاننسیل های بالفعل و بالقوه اش در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی می تواند فیروزه این تمدن نوین باشد؟

 

انعکاس بناب: با این اوصافی که اشاره کردید فعلا چه مشکلاتی را در شهرستان بناب احساس می کنید؟

انسان های با انگیزه و دارای شخصیت انگیزشی، معمولا وقتی با کلمه " مشکلات " مواجه می شوند میم آن را برداشته و به " شکلات " تبدیلش می کنند. بهتر می دونم که ما همه مشکلات دیروز و امروز بناب را بجای سلبی نگاه کردن ایجابی ببینم. شاید این شکلات ها بزودی مذاق همه را شیرین کند.

حضرت مولا (ع) در نهج البلاغه به  نکته های مدیریتی خوبی اشاره می فرمایند: از جمله اینکه "ظرافت و دقت در برنامه ریزی بهتر از امکانات است "و یا" بقای مناصب و دولت ها، مربوط به برنامه ریزی و چاره اندیشی در امور می باشد" و این یعنی دقیقا تبدیل مشکلات به شکلات. جوانان تحصیل کرده بناب مدیران لایق و توانمندی هستند و گواهش هم کسانی هستند که خارج از بناب در رده های مختلف مدیریتی امتحان پس داده اند و از این آزمون سربلند بیرون آمده اند. حالا چرا در این شهر که همان جوانان را دارد با چالش مدیریتی مواجهیم  خود جای بحث و بررسی دارد.

من معتقدم مشکلاتی همچون بیکاری، اعتیاد، طلاق، بزهکاری، بداخلاقی و … مختص این شهر یا این منطقه نیست. اولا در بررسی این آسیب های اجتماعی به شاخص های کشوری باید توجه نماییم، در ثانی نسبت این مشکلات در شهرستان بناب ر ادر سنجش با دیگر شهرها بررسی کنیم. یقینا یک جوان بنابی آنقدر با عرضه و توانمند هست که حتی در مقابل انواع تهاجم های فرهنگی با تکیه بر اعتقادات مذهبی و فرهنگی اش که برآمده از خاستگاه اعتقادی این شهر است، چون کوهی بلند می ایستد. اما این معضلات را هم انکار نمی کنم و اوضاع کنونی را هم در شان این مردم فهیم و نجیب نمی دانم. ولی معتقدم نبود انسجام و یکپارچگی در مدیریت کلان شهر نباید بر این مشکلات دامن بزند. اینکه فکر کنیم نماینده همه کاره شهر است تا دوستان و اطرافیان خودش را بی توجه به معیارهای شایسته سالاری و توانمندی به سمت های گوناگون در رده های مدیریتی شهر منصوب کند؛ مطمئنا تخصص و فن سالاری در مراتب آخر قرار می گیرد. پس بهتر است با یک مرور اجمالی مشکلات کنونی بناب را خلاصه کنیم و از همه کسانی که آماده رقابت در انتخابات هستند دعوت به هم اندیشی در رفع این مشکلات بنماییم نه اینکه جلسات هم اندیشی هایمان را با رویا فروشی به جوانان شهر برگزار کنیم.

به نظر خودم فردی کاملا عملگرا و فن سالار هستم هر نوع آسیب فرهنگی و اجتماعی و حتی اقتصادی در منطقه، به نوعی ریشه در این مشکلات دارد:

ـ ضعف زیر ساخت های سرمایه گذاری و تولید

ـ عدم بهره مندی از مواریث طبیعی، مذهبی، تاریخی و فرهنگی برای توسعه شهرستان

ـ ضعف ناوگان حمل و نقل شهری و روستایی در تامین رفاه مردم و رانندگان محترم  

ـ عدم شکل گیری فعالیت ها و حرفه های تخصصی در مکان های مشخص برای تکریم مردم  و کاهش سفرها برای رسیدن به مدیریت بهینه زمان و ارتقای بهره وری

ـ لزوم مدیریت اصولی تامین آب برای کشاورزی فعال شهرستان که یکی از مزیت های مهم شهرستان می باشد از طریق شیوه های نوین آبیاری

ـ  فراموش شدن سنت بسیار مدرن دوچرخه سواری که روزگاری بناب را به عنوان شهر دوچرخه ها در جهان معروف کرده بود.

ـ عدم توجه جدی به باز زنده سازی بافت مرکزی شهر و اجرای طرح های سیما و منظر شهری متناسب با مولفه های معماری تاریخ کهن شهرستان به عنوان مواریث ارزشمند معماری که در بناهای به جا مانده از تاریخ سراسر افتخار شهرستان نمایان است.

ـ حفاظت و نگهداری از اثار بجا مانده از تاریخ گهر بار شهرستان در حوزه فرهنگی، مذهبی، تاریخی و طبیعی که کمتر مورد توجه متولیان امر قرار گرفته و کم توجهی به این مواریث موجب اضمحلال زیرساخت های توسعه صنعت گردشگری شده است.

ـ لزوم زیبا سازی شهر و روستا با اجرای طرح های مناسب و استاندارد در معابر، میادین و تقاطع های پرحادثه

-عدم توجه به سازماندهی علم و دانش در شهرستان در راستای نقشه علمی کشور برای رسیدن به سطح عالی نخبه پروری و هدایت اصولی مراکز علمی اعم از آموزش متوسطه عمومی و آموزش عالی که همواره در آن ارتباط تنگاتنگ صنعت با دانشگاه، نخبگان در تصمیم سازی و تصمیم گیری شهرستان و بهره مندی از تجارب ارزشمند همه آحاد مدیران خدمت گذار قبلی و کارآفرینان برجسته در بخش های مربوطه خود به عنوان سرمایه های ارزشمند اجتماعی موردتوجه قرار گیرد.

و ده ها مشکل ریز و درشت دیگر که توسط اتاق فکر اینجانب که در بالا اشاره کردم احصا و دسته بندی شده است و برنامه ها و راهکاری علمی و تخصصی برایشان تدوین شده است که در اولین فرصت رسمی خدمت  مردم شریف شهرستان، مدیران محترم شهر و حتی نامزدهای عزیزی که برای رقابت در انتخابات مجلس حضور دارند، تقدیم خواهد شد.

در اینجا به صراحت عرض می کنم بدون توجه به نتیجه پیش روی انتخابات بنده آمادگی ارائه این بسته محتوایی برنامه ریزی شده را به هر عزیزی که به عنوان نماینده این مردم فهیم خواهد بود؛ دارم.

۲۸۲۸۱

انعکاس بناب: آیا با برنامه وارد انتخابات شده اید؟ اصولا با چه برنامه هایی پا به این عرصه گذاشتید؟

باز در نهج البلاغه از حضرت امام علی (ع) می خوانیم: " چاره اندیشی فایده فکر می باشد و کسی که چاره اندیشی را رها کند با شداید و مشکلات درگیر خواهد شد". چاره اندیشی یعنی دقیقا تدبیر و من با امید و آرامش به رونق اقتصادی در سال آینده دلگرمم و بر این اساس بسته برنامه اجرایی ام را برای شهرم تدوین کرده ام.

همانطورکه برهمگان پوشیده نیست سال ها مدیریت امور برنامه ای کشور را در مقام نظارت و ارزیابی عهده دار بوده و به دنبال بهترین برنامه ها واجرای آنها با کمترین امکانات هستم و می خواهم زادگاهم بر تارک توسعه کشور بدرخشد و همچون مردمانش به عنوان الگو مطرح شود.

با تهیه برنامه های اجرائی پنج ساله متناسب و هماهنگ با برنامه ششم توسعه کشور و برنامه های اجرائی سالانه برای توسعه شهرستان با نگرشی استراتژیک به عنوان کلید اصلی توسعه باید پیگیر باشیم که در این شناسایی دقیق مشکلات، چالش ها و تنگناهای موجود و تحلیل آنها بهترین آینده را با تحقق ظرفیت ها و تبدیل چالش ها و تهدیدها به فرصت، با هنرنمائی تمام ترسیم نمائیم.

در این برنامه حدود فعالیت کلیه دستگاه های اجرائی شهرستان و وظائف دستگاه های استان تعیین و منابع مالی تحقق آن نیز در طی برنامه ششم توسعه کشور از منابع آن در برش شهرستانی تامین خواهد شد. ابتدا تدوین برنامه و سپس بودجه ریزی برای تحقق برنامه را دنبال خواهم نمود. این برنامه بستری مشخص برای جذب امکانات و اعتبارات از استان و کشور خواهد بود و در آن وضعیت استاندارد برای همه بخش ها اعم از عمران شهری و روستائی، آموزش و پرورش، آموزش عالی، زیرساخت های عمران شهری و روستایی اعم از: "  تامین برق، گاز، آب، تلفن " و کشاورزی، منابع طبیعی، اداری و انتظامی، ورزشی، بهداشتی و درمانی و … تعیین تا طی  پنج سال فاصله وضع موجود و استاندارد به مرور کاهش یافته و شاهد شهرستانی با همه خدمات عمومی و زیر بنائی استاندارد در مقایسه با سایر شهرستان های کشور و کشورهای دیگر جهان باشیم.

مهمترین برنامه های اینجانب برای توسعه شهرستان در بسته برنامه ریزی ( بناب؛ فیروزه تمدن نوین اسلامی ـ ایرانی ) عبارت است از:

ـ ساماندهی علم و دانش برای نخبه پروری وتولید علم در راستای توجه جدی به جوانان عزیز به عنوان سرمایه های ارزشمند برای توسعه شهرستان با نوجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در تحقق نقشه علمی کشور با ایجاد شرکت های دانش بنیان در شهرک علم و فناوری

ـ ساماندهی توسعه شهرستان از طریق ایجاد مجتمع های تخصصی تولیدی و توزیعی برای صنوف و سایر فعالیت های حرفه ای بخصوص درصنایع هایتک ( فراتکنولوژی ) و نانو تکنولوژی متناسب با ظرفیت های زیست محیطی شهرستان

 ـ توسعه کالبدی شهر و طراحی و اجرای کمربندی دوم برای تسهیل ارتباط با شهر و روستاهای همجوار و استقرار خدمات عمومی پایانه های حمل و نقل بار و مسافر در مبادی ورودی و خروجی شهر که سالم سازی محیط شهر از ترافیک عبوری زائد و سنگین را فراهم آورد.

ـ سامان دهی سیستم ناوگان حمل و نقل شهری اعم از اتوبوسرانی و تاکسیرانی که منجر به افزایش بهره وری و ارائه خدمات بهتر به شهروندان و ارتقاء درآمد رانندگان محترم تاکسی و اتوبوس شود.

ـ برنامه ریزی برای استفاده از اراضی خشک شده حوضه دریاچه ارومیه در قالب تشکیل تعاونی های کشاورزی با روش های نوین آبیاری و استقرار سایر فعالیت های متناسب ضمن صیانت از این اراضی به عنوان منابع ملی که موجب اشتغال زائی برای جوانان عزیز شهرستان می شود.

ـ پیگیری تهیه طرح جامع گردشگری برای استفاده مطلوب از اثار ارزشمند طبیعی مذهبی، فرهنگی و تاریخی شهرستان در راستای اشتغال زائی و استفاده از مزیت های نسبی  شهرستان و استان در قالب طرح معرفی استان آذربایجان شرقی به مرکزیت تبریز بعنوان قطب گردشگری ر جهان در سال ۲۰۱۸ از سوی یونسکو

ـ توجه به روستاها و روستائیان عزیز به­ عنوان قطب مولد تولیدی از طریق تهیه طرحهای توسعه شامل طرح هادی روستا و طرح گردشگری و اشتغال زائی و حمایت همه جانبه برای حل مشکلات روستاها اعم از تامین خدمات عمومی مورد نیاز شامل سایت های ورزشی، آموزشی، اداری و انتظامی و نواحی صنعتی متناسب با وضعیت هر روستا، ساماندهی معابر روستا از طریق جدول گذاری و آسفالت معابر، دفع آبهای سطحی، دفن بهداشتی زباله،دفع بهداشتی فاضلاب و تامین آب لوله کشی بهداشتی تا به ارتقاءوضعیت عمومی و زیست محیطی روستا منجر شود.

 ـ حل و فصل کاربری اراضی مشکل دار روستا برای ایجاد مسکن روستائیان عزیز با هماهنگی بنیاد مسکن در اولویت اصلی است.

ـ طراحی و ایجاد پارک و فضای سبز خاص این دوره برای هر روستا بعنوان نماد خدمت گذاری به مردم شریف روستاها

ـ پیگیری تهیه پیوست های زیست محیطی، فرهنگی برای کلیه پروژه های ملی شهرستان بخصوص نیروگاه، شهرک صنعتی،کارخانه های تولید فولاد و… برای صیانت از محیط زیست

ـ توسعه و تجهیز فضاهای بهداشتی درمانی شهرستان تا هیچ شهروندی مجبور به مراجعه به شهرها ی همجوار یا تبریز نشود .

ـ استفاده از منطقه قره قشون برای طراحی و اجرای طرح های گردشگری برای ایجاد اشتغال پایدار برای شهرستان در قالب ظرفیت های زیست محیطی.

ـ ایجاد بندر خشک برای انتقال کالاها از بنادر کشور به منظور بازتوزیع در منطقه شمال غرب کشور با عنایت به جغرافیای شهرستان در مسیر مواصلاتی استان های همجوار شمال و غرب کشور.

۲۳

انعکاس بناب: جنابعالی در گفتگو با خبرنگار ما اعلام کردید که مستقل بوده و وابسته به جناح های سیاسی نیستید. دلیلش چیست؟ و اگر مستقل هستید به عنوان یک سیاستمداری که میخواهید نماینده مجلس شوید دیدگاه کدامیک از جناح های اصلاح طلب و اصولگرا را قبول دارید؟

ـ بنده معتقدم مستقل بودن به معنای این نیست که دیدگاه هیچ جناحی را نباید پذیرا بود. درد امروز جامعه ما تندروی های هر دو جناح است و گرنه اعتدال در دو جناح مورد وثاق نظام نه تنها مورد علاقه مردم بوده بلکه مسئولین عالی رتبه نظام نیز بر رقابت سالم بین جناحین تاکید داشته و این نوع رقابت ها را عامل رشد و توسعه کشور می دانند. بر این اساس بنده به عنوان یک شخصیت مستقل فرهنگی و اجتماعی دیدگاه های سودمند و معتدل از دو جناح را پذیرفته و سعی می کنم بر اساس این دیدگاه ها نقشه راهم را در چهار سال حضور در منصب خدمتگزاری مردم تدوین نموده، هرگز مصالح عمومی را فدای تمایلات شخصی، حزبی و جناحی ننمایم .

 

انعکاس بناب: به نظر شما وظیفه اصلی یک نماینده چیست؟

وظیفه اصلی یک نماینده قانونگذاری و نظارت عالیه به عملکرد کلیه دستگاه های اجرائی کشور است و ضمنا روابط بین کشورها و دول را نیز برای دولت تنظیم و تعیین می کند. از آنجایی که کلیه برنامه های کشور به همراه بودجه های سالیانه در مجلس بررسی و تصویب می شود؛ نمایندگان محترم باید مسائل و مشکلات حوزه خود را با نگرش به مسائل کلان کشور در کمیسیون های تخصصی و سپس در صحن علنی پیگیری نموده، به عنوان حلقه رابط بین مردم و مسئولین اجرائی کشور برای انعکاس نظرات مردم و پیگیری آنها عمل نماید.

 

انعکاس بناب: از شخصیت یک نماینده مجلس در جامعه بگویید؟

به نظرم نماینده نیز یکی از مردم است و هیچ شاخصه ای نسبت به دیگران ندارد الا اینکه باید فردی مردمی، افتاده، شجاع و مورد وثوق و در میان مردم باشد. همچنین جلب رضایت خداوند متعال سرلوحه همه خدمت هایش باشد.

 

انعکاس بناب: با توجه به سمت جنابعالی در وزارت کشور، تاکنون چه خدماتی برای شهرستان خود انجام داده اید؟

پس از فراغت از تحصیل  در سن ۲۴ سالگی با ورود به استانداری آذربایجان شرقی با مسئولیت­ های " کارشناس امور شهرسازی و معماری"، "رئیس گروه" و " قائم مقام مدیر کل دفتر فنی استانداری" انجام وظیفه میکردم که از جمله­ شاخص ترین فعالیت­ها و خدماتم در این دوره برای زادگاهم، تهیه و اجرای طرح­ های جامع، هادی و تفصیلی شهری و روستایی شهرستان بناب، تهیه خط پروژه­های اجرایی معابر و طرح­های اجرایی میادین، پارک­ها و فضاهای سبز، ساختمان­ های خدماتی، نمادهای شهری و روستایی، تهیه طرح­های عبور و مرور شهری، حمل و نقل و ترافیک و ساماندهی ناوگان حمل ونقل شهری است. شاخص ­ترین اقدامم در این دوره برای شهر بناب کمک به تکمیل ساختمان قدیم شهرداری بود که بعدها شاکله­ اصلی دانشگاه آزاد اسلامی بناب به ­عنوان نماد تحول در دانایی و علم در آن ساختمان شکل گرفت.

کمک و همراهی در طراحی و اجرای خط پروژه خیابان ­های بافت مرکزی بناب و توسعه  آتی شهر، کمک و همراهی در طراحی سایت­ ها و اخذ مجوزهای مربوط به تعاونی­ های مسکن فرهنگیان، کارمندان، تجار و کسبه ­ شهر جهت تامین مسکن مناسب و لایق برای شهروندان عزیز بناب،کمک و همراهی در طراحی و اجرای میادین مبادی ورودی و خروجی شهر و نمادها در محورهای بناب ـ تبریز، بناب ـ مراغه و بناب ـ ملکان ،ارائه مشاوره­ های تخصصی به مسئولین محترم وقت شهرستان و ادوار شورای اسلامی شهر در پیگیری تحقق مطالبات مردم شریف و بزرگوار شهرستان در قالب توسعه­ شهر و حومه از دیگر افتخاراتی است که در استانداری آذربایجان شرقی و از کانال های قانونی برای شهرم انجام دادم.

در سال ۱۳۷۴ با انتقال به وزارت کشور به­ ترتیب مسئولیت­ های "معاون دفتر فنی وزارت کشور"، "معاون نظارت و ارزیابی برنامه­ ریزی و بودجه وزارت کشور" را عهده ­دار شدم و به پیگیری مسائل مهم شهرستان بناب تا حدی که قوانین و مقررات اجازه می داد، پرداختم که می­توان به پیگیری راه­ اندازی شرکت واحد اتوبوس­رانی بناب و حومه، پیگیری تصویب حریم شهر که منجر به تثبیت حدود سیاسی شهرستان شد، پیگیری امور مربوط به ایجاد شهرداری در روستاهای واجد شرایط شهرستان بناب و همراهی صمیمانه با شورای محترم شهر و شهرداری در جذب اعتبارات، امکانات، مجوزهای لازم و … برای ارائه خدمات شایسته به شهروندان اشاره کرد.

 

انعکاس بناب: از برادرتان شهید عباس قائمی بگویید؟

( سکوت و بغض ) برادرم؟ نه همه برادرانم

یاران چه غریبانه… رفتند از این خانه (و باز هم سکوتی ممتد)

 

انعکاس بناب: لطفا بعد از این کلمات اولین چیزی که به ذهنتان خطور میکند بگویید؟

خانه ملت؟  اقتدار ملت

محمدعلی قائمی؟  خادم ملت

شهید قائمی؟  شجاع، مدیر و بخشنده

شهرستان بناب؟  مادرم

دکتر روحانی؟ مردی از جنس تدبیر و امید  

۷ اسفند؟ روز هوای تازه و نفس های گرم   

مسئولان بناب؟  خدمتگزاران صادق 

امام خامنه ای؟ … چون تو را نوح است کشتی بان، ز طوفان غم مخور   

فتنه ۸۸؟  هوای عفن و غبار آلود 

انعکاس بناب؟ رسانه ای های جوان و زحمت کش شهرم که مفهوم رسانه را در روزگار اینترنت به درستی درک کرده اند.

 

انعکاس بناب: و حرف آخرتان…

این همه گفتیم لیک اندر بسیچ

بی‌عنایات خدا هیچیم هیچ

بی عنایات حق و خاصان حق

گر ملک باشد سیاهستش ورق

ای خدا ای فضل تو حاجت روا

با تو یاد هیچ کس نبود روا

این قدر ارشاد تو بخشیده‌ای

تا بدین بس عیب ما پوشیده‌ای

قطره دانش که بخشیدی ز پیش

متصل گردان به دریاهای خویش

قطره علمست اندر جان من

وارهانش از هوا وز خاک تن


به زودی مصاحبه بعدی ما با کاندیدای دیگر، آقای دکتر رسول صدیقی ترتیب خواهد یافت، چنانچه کاربران محترم از این داوطلب سوالی داشته باشند می توانند از طریق نظرات همین صفحه و یا به صورت خصوص از طریق "تماس با ما" سوالات خود را طرح کنند.

انتهای پیام/ش