فرماندار بناب با انتقاد از عدم همکاری مناسب بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی گفت: با نرخ سود ۲۲ درصدی وام‌های بانکی نمی‌شود در کشور ایجاد اشتغال کرد.

فرماندار بناب با انتقاد از عدم همکاری مناسب بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی گفت: با نرخ سود ۲۲ درصدی وام‌های بانکی نمی‌شود در کشور ایجاد اشتغال کرد.

به گزارش انعکاس بناب به نقل از فارس، ولی‌الله فرج‌اللهی شامگاه امروز در نشست کارگروه اشتغال شهرستان بناب اشتغال را مایه آرامش اجتماعی و روانی جامعه دانست و اظهار کرد: امروز امکان بزرگ کردن بدنه دولت وجود ندارد و محدودیت استخدامی وجود دارد.

وی افزود: بیشترین ترکیب بیکاران این شهرستان را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و اکثر آنها دنبال پشت میزنشینی هستند.

فرماندار بناب با تأکید بر اینکه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نباید صرفاً دنبال پشت میزنشینی باشند، تصریح کرد: این افراد بیشتر سعی کنند در بخش خصوصی فعالیت کنند و آن هم با پرداخت تسهیلات بانکی میسر خواهد بود.

۸۵۲

انتقاد از عدم همکاری مناسب بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی

فرج‌اللهی سپس با انتقاد از عدم همکاری مناسب بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی اذعان کرد: از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان برای یک هزار و ۱۰۹ نفر شغل ایجاد شده که بعد از تبریز شهرستان بناب در بین شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی مقام اول را در ایجاد اشتغال به‌خود اختصاص داده است.

وی از اختصاص ۷ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد شغل از طریق تسهیلات مشاغل خانگی در جریان سال ۹۳ خبر داد و خواستار همکاری بانک‌های عامل با مراجعان شد.

رئیس کارگروه اشتغال شهرستان بناب در ادامه تأکید کرد: همه باید تلاش کنیم با ظرفیت‌سازی شرایطی را فراهم کنیم که همه مردم به خصوص قشر جوان به داشتن شغل مناسب و پایدار امیدوار باشند و بتوانند اندیشه‌ها و ایده‌هایشان را نه فقط در یافتن کار که با معیشتی پایدار و کارآفرینی به منصه ظهور برسانند.

فرج‌اللهی در عین حال تصریح کرد: با نرخ سود ۲۲ درصدی وام‌های بانکی نمی‌شود در کشور ایجاد اشتغال کرد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بناب نیز در این نشست از تحقق ۹۸ درصدی وام‌های مشاغل خانگی طی سال گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: در سال ۹۲ بالغ بر ۴ هزار و ۹۳۰ میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان اشتغال در بناب پرداخت شده است.

محمود پورلطفعلی افزود: بی‌توجهی در سازماندهی رشته‌ای دانشگاهی، عدم توجه به رشته‌های موردنیاز بخش صنعت و عدم کنترل میزان جذب دانشجو به‌خصوص در مقطع تحصیلات تکمیلی و جذب دانشجوی بدون کنکور در مقطع تحصیلات تکمیلی باعث شده که شاهد افزایش نرخ افراد تحصیل‌کرده بیکار در منطقه باشیم.