به گزارش انعکاس بناب،  دکتر عبدالرضا حنیفی سرپرست اداره دامپزشکی بناب صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بیماری‌های خطرناک ویروسی قابل انتقال از دام به انسان است گفت: باتوجه به شروع فصل گرما و آغاز فعالیت کنه‌ها، به عنوان ناقلین این بیماری، کلاس ترویجی […]

به گزارش انعکاس بناب،  دکتر عبدالرضا حنیفی سرپرست اداره دامپزشکی بناب صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بیماری‌های خطرناک ویروسی قابل انتقال از دام به انسان است گفت: باتوجه به شروع فصل گرما و آغاز فعالیت کنه‌ها، به عنوان ناقلین این بیماری، کلاس ترویجی راه‌های پیشگیری از ابتلا به این بیماری با حضور دامداران شهرستان بناب تشکیل شد.

وی هم چنین افزود: این کلاس آموزشی توسط اداره دامپزشکی بناب و با همکاری بخش ترویج جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد که در آن علائم بیماری در دام و انسان، اهمیت سم پاشی جایگاه دام و رعایت اصول بهداشت در قصابی ها به طور مفصل توضیح داده شد.

وی در پایان ضمن تاکید بر اهمیت سمپاشی دام ها و جایگاههای نگهداری دام بصورت مرتب علیه کنه ها، عدم دست زدن و کندن کنه های روی بدن دامها و هم چنین خودداری از ذبح دامها در منازل، معابر عمومی و خارج از کشتارگاه ها، افزود: جهت اطمینان بیشتر در صورت نگهداری گوشت قرمز در یخچال (حداقل ۲۴ ساعت قبل از مصرف) هیچ مشکل متوجه مصرف کنندگان نخواهد بود.

انتهای پیام/ش