جمعی از معتمدین شهر بناب با حضور در دفتر شهردار با محکوم نمودن مطالب منتشر شده بر علیه شهرداری بناب و درج تصاویر آنان به همراه مطالب خلاف واقع را مصداق استفاده ابزاری عنوان نموده و از خدمات شهرداری بناب حمایت کردند.

 معتمدین شهر بناب و رئیس انجمن اسلامی بازار که به نمایندگی از آحاد مختلف مردم و بازاریان در جلسه حضور داشتند با اذعان به اینکه هیچ وقت قصد جراحی عملکرد گذشتگان را ندارند، تنها هدف خود را هم افزایی و حمایت از مجموعه مسئولین شهر به خصوص شهرداری و کارکنان آن می‌دانند.

 

در بخشی از سخنان حاضرین آمده است: مطالب منتشر شده ارتباطی به اینجانبان نداشته و مورد تائید معتمدین شهر نمی باشد وصرفاً نظر شخصی نگارنده می باشد که معلوم نیست با چه نیتی بوده است و اگر هم، معتمدین شهر قصد مطالبه‌گری داشته باشند، شخصاً آن را به اطلاع شهردار محترم می رساند.

 

در این جلسه آقای دکتر فرید پناهی درج این مطالب را به دور از اخلاق حرفه‌ای دانست و گفت: مجموعه شهرداری تنها به فکر خدمت به مردم است و به حاشیه ها نخواهد پرداخت.

 

وی افزود: شهرداری بناب حرکت رو به جلوی خود را شروع کرده و هیچ وقت تسلیم فشارها و جریان های خاص برای تغییرات مدیریتی نخواهد شد و فقط به خادمی مردم فکر می‌کند. لازم به ذکر است اخیراً یکی از شهروندان با چاپ تصاویر تعدادی از معتمدین شهر بناب مطالبی را در جهت تخریب مجموعه شهرداری در یکی از پایگاه های خبری درج نموده بود که این امر باعث تکدر خاطر این عزیزان و استفاده ابزاری از موقعیت آنان شده بود که صبح امروز با حضور در شهرداری ضمن تکذیب موارد منتشر شده برای مجموعه شهرداری در خدمت به مردم آرزوی توفیق بودند.