به گزارش به انعکاس بناب آیت الله سیدی در دیدار با خادمان موکب شهدای شهرستان بناب ضمن تقدیر و تشکر از خادمان و مسئولان این موکب اظهار کرد: با وجود نقش کلیدی این موکب در میزبانی از زائران اربعین در کربلای معلا، نبود بودجه مناسب و فقدان برنامهریزی فرهنگی هدفمند باعث شده تا نتوان از این ظرفیت عظیم در مسیر معرفتافزایی و بصیرتبخشی استفاده مطلوبی شود.
وی ضمن تأکید بر جایگاه محوری اربعین حسینی در تقویت ایمان عمومی، افزود: موکبها باید نه تنها محل خدمترسانی مادی، بلکه پایگاههای فرهنگی و معنوی باشند. اقامه نماز جماعت و گسترش معارف حسینی باید در رأس امور قرار گیرد.
امام جمعه بناب با توصیه بر عدم تبعیض در پذیرایی از زائران اربعین حسینی گفت: در خدمت رسانی به زائران صرفاً افراد مشخص یا فقط برای بنابی ها و ایرانی ها نباشد، بلکه کلیه زائران اعم از ایرانی، عراقی یا سایر کشورها مشمول خدمات این موکب باشند.
آیت الله سیدی بر لزوم انسجام فرهنگی، تعیین مأموریتهای مشخص برای خادمان و تغذیه روحی و معنوی زائران در کنار خدمترسانی جسمی و همچنین رعایت اخلاق تأکید کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف، حرکت بهسوی زیارت با معرفت و تحول فرهنگی در سایهسار عشق حسینی است؛ آنگونه که پیام اصلی قیام اباعبدالله، آگاهی و هدایت بود.











Thursday, 23 July , 2026