به گزارش انعکاس بناب، ولی الله فرج‌الهی در سومین جشنواره غذای بناب که از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب با محوریت پخت ماهی و غذاهای دریایی ترتیب یافته بود، با بیان اینکه فرهنگ استفاده از ماهی در بین خانواده‌های بومی استان آذربایجان‌شرقی نسبت به سایر استان‌‌ها پایین است؛ تصریح کرد: اگر بتوانیم فواید […]

به گزارش انعکاس بناب، ولی الله فرج‌الهی در سومین جشنواره غذای بناب که از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب با محوریت پخت ماهی و غذاهای دریایی ترتیب یافته بود، با بیان اینکه فرهنگ استفاده از ماهی در بین خانواده‌های بومی استان آذربایجان‌شرقی نسبت به سایر استان‌‌ها پایین است؛ تصریح کرد: اگر بتوانیم فواید این ماده غذایی را برای مردم تشریح کنیم، قطعاً مصرف آن در بین خانواده‌ها افزایش خواهد یافت.

وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب به‌خاطر برگزاری این جشنواره از آمادگی دولت برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به تولیدکنندگان ماهی و پرورش دهندگان قارچ خبر داد و افزود: عزیزانی که علاقمند هستند در زمینه تولید ماهی و پرورش قارچ فعالیت کنند، دولت آماده است به آنها تسهیلات بانکی با سود کمتر پرداخت کند.

فرماندار بناب با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت جامعه و اکثریت جمعیت بیکار را بانوان تحصیلکرده تشکیل می‌دهند؛ اظهار داشت: از آنجایی که دولت محدودیت استخدام دارد برای اینکه بتوانیم برای خانم‌ها شغل مناسبی تهیه کنیم، تشکیل تعاونی بانوان تحصیلکرده شهرستان جزو برنامه‌های مسؤولان است

فرج‌الهی تأکید کرد: با راه‌اندازی تعاونی بانوان برای ایجاد اشتغال برای بانوان تحصیلکرده منطقه گام‌های اساسی برخواهیم داشت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: با تلاش شورای اسلامی شهر و شهردار امیدواریم در سال ۹۵ شاهد عملیاتی شدن احداث پارک بانوان در بناب باشیم.

شهردار بناب در حاشیه این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از بانوان آشپز شرکت کننده در این جشنواره با بیان اینکه اهمیت غذا و تغذیه در سلامتی جسم، روح، از پایه های اجتماعی مشخص است، گفت: غذایی که عاری از عوامل میکروبی و سموم و دستکاریهای ژنتیکی باشد.یعنی غذای کاملا سالم و دست نخورده، که علاوه بر آن این غذاها از نظر ارزش غذایی سلامت بخش می باشد.

دکتر مقصود کفشنوچی با اشاره به کیفیت و ارز ش غذایی آبزیان، افزود: در این جشنواره به کیفیت و ارزش غذایی و به خصوص غذاهای دریایی تاکید شده است چرا که ماهی، میگو و اکثر غذاهای دریایی و آبزیان سرشار از پروتئین است.

اجرای ترانه های شاد و اجرای تئاتر توسط هنرمندان بناب از دیگر برنامه های این جشنواره بود.

گفتنی است بعد از داوری غذاهای شرکت کنندگان در این جشنواره، زهرا آتش زر و زیبنده اشرفی مقام اول، سهیلا صادقیان و سپیده بحیرایی مقام دوم، رعنا محبوبی و منیره شمس دانش مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

 IMG_0024 IMG_0027 IMG_0034 IMG_0039 IMG_0041 IMG_0047 IMG_0062 IMG_0069 IMG_0099 IMG_0104 IMG_0113 IMG_0115 IMG_0130  IMG_0140 IMG_0142 IMG_0145 IMG_0158 IMG_0162 IMG_0169

IMG_0094 IMG_0097 IMG_0095 IMG_0091 IMG_0090 IMG_0089 IMG_0087 IMG_0085 IMG_0080 IMG_0077 IMG_0064 IMG_0033 IMG_0029 IMG_0022انتهای پیام/ش