فرمانده سپاه ناحیه بناب تکاپوی دولت در راستای مهار کرونا و حل مشکلات مردم را نِمودی از کارآمدی نظام دینی خواند و تاکید کرد دستاوردهای نظام و انقلاب باید به شکلی هنرمندانه تبیین گردند.

به گزارش انعکاس بناب، سرهنگ پاسدار یحیی حیدری صبح امروز در جلسه هماهنگی ایام الله دهه فجر، جای خالی «بیان هنرمندانه» را در تبیین دستاوردهای انقلاب، خالی دانسته و افزود: نیاز است در انتقال مفاهیم انقلابی، ابزار و اسلوب هنری به کار گرفته شود.وی با تمسک به کلام رهبری که فرمودند: «به گونه‌ای نشود که جای شهید و جلاد عوض شود»، گفت: عدم روشنگری و بیان صریح از سوی مسئولین و علما، باعث شده امروز عده‌ای با جسارت، به تطهیر حکومت پهلوی و دفاع از آن در فضای مجازی بپردازند؛ چه شده که رذالت ها و خیانت های این خاندان، تطهیر می گردد؟! آیا غیر از این است که دشمن، عملیات روانی و هوشمندانه ای را در دست اجرا دارد و با بولد کردن مشکلات، درصدد بهره جویی از شرایط به نفع خویش است؟!

فرمانده سپاه ناحیه بناب ادامه داد: امپراطوری رسانه‌ای استکبار در صدد تلقین حس منفی به مردم و مانور دادن روی تحریم و مشکلات است و از بیان نقاط قوت و توانمندی های نظام، اجتناب می کند. «موفقیت در مهار کرونا توسط نیروی انقلابی نظام» یک دستاورد بزرگ بود که هرگز آن گونه که شایسته بود، بدان پرداخته نشد.

وی به وقایع سیاسی_نظامی منطقه خصوصاً طی ماه‌های اخیر تصریح کرد و افزود: تهدیدها و یاوه گویی های مداوم رژیم صهیونیستی حالا به عقب‌نشینی معنادار تبدیل شده است؛ آیا این امر جز در سایه توانمندی‌های نظامی ایران و دیپلماتیک عزتمند انقلابی آن است؟ اگر اینها (که همه نشان از کارآمدی نظام دینی و انقلاب اسلامی است) نبود، یقین بدانید این کشور را شخم می زدند!

سرهنگ پاسدار حیدری نِمود دیگر کارآمدی نظام دینی را رئیس‌جمهور جهادی و خستگی‌ناپذیر کشور دانست که در مسیر سازندگی و حل مشکلات مردم، شب از روز نمی‌شناسد، اما هرگز تلاش‌های او نمایش داده نشد بلکه باطراحی دشمن، مدام درگیر ایجاد حواشی برای وی شدند و اینها تماما جای نقد دارد. چراکه هنوز هم در تبیین هنرمندانه حقایق، کوتاهی می گردد.

وی به برنامه‌های تدارک دیده شده برای دهه فجر نیز پرداخته و گفت: در این راستا تعداد ۱۵ یادواره شهدا در شهر و روستاهای بناب اجرا خواهد شد که با ۵۰ جلسه روشنگری همراه خواهد بود؛ همچنین اجرای مسابقات بوکسینگ لیگ کشوری بسیج، گرامیداشت سالروز عملیات والفجر و مناسبت ۲۰ بهمن ماه روز شهدای شهرستان و راهپیمایی حضوری ۲۲ بهمن ماه از سایر برنامه‌های تدارک دیده شده می باشد.

سرهنگ پاسدار حیدری همچنین با گلایه از کمرنگ شدن مسابقات و محافل قرآنی در شهرستان، خواستار برپایی و رونق دادن به آن همچون سال‌های قبل شد.

 

انتهای پیام/ شهرام سلیمان زاده