رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی گفت: مجلس برای مقابله با بحران کم‌آبی برنامه‌هایی را به تصویب می‌رساند اما از تصویب برنامه‌ها تا اجرا با مشکلات متعدد و دست‌اندازهایی روبرو می‌شود.

به گزارش انعکاس بناب به نقل از مهر، ضیاءالله اعزازی ظهر امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه از مجلس هشتم تا الان مجلس سعی کرده تا در بحث منابع آبی تسهیلاتی در نظر گیرد، اظهار کرد: با توجه به بحرانی بودن وضعیت منابع آبی کشور لازم است تا مردم در استفاده از آب اصلاحاتی انجام دهند و در بخش کشاورزی آب آن‌چنانی نداریم که همانند گذشته در این بخش صرف کنیم.

وی بر لزوم استفاده از روش‌های نوین آبیاری قطره‌ای و بارانی در بخش کشاورزی تأکید کرد و افزود: در این برهه از زمآن‌که با کم‌آبی مواجه هستیم ضمن اینکه صرفه‌جویی را در بخش‌های مختلف مورد توجه قرار می‌دهیم بایستی در کنار آن به فرهنگ‌سازی استفاده صحیح از منابع آبی در بین مردم نیز توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی ادامه داد: دولت می‌بایست برای مدیریت منابع آبی با تأکید بر بهره‌گیری از مشارکت مردم و بهره‌وری هر چه بیشتر از آب برنامه‌ریزی مستمر و مدون داشته باشد.

اعزازی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی برای مقابله با بحران کم‌آبی حداقل‌ترین برنامه‌ها را به تصویب می‌رساند اما از تصویب برنامه‌ها تا اجرا با مشکلات متعدد و دست‌اندازهایی روبرو می‌شود، گفت: وقتی مجلس تسهیلاتی برای تجهیز باغات به سیستم آبیاری قطره‌ای طرحی را تصویب می‌کند تا زمانی که مردم از این تسهیلات بهره‌مند می‌شوند هزاران مشکل را تحمل می‌کنند و عمده مشکلات از پیچ‌وخم‌های اداری ناشی می‌شود.

وی اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی برای اصلاح آیین‌نامه‌های داخلی بر عهده قوه مجریه گذاشته است و اگر مدیری می‌بیند مردم در سیستم اداری با مشکلات متعددی روبرو می‌شود بهتر است اصلاحاتی در آیین‌نامه‌های داخلی انجام دهند.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر خدای‌ناکرده در بحث آب دچار مشکل شویم نه نمایندگان مجلس، نه رئیس‌جمهور و وزرای دولت و نه هیچ دستگاه و ارگانی نمی‌تواند این بحران به وجود آمده را مهار کنند لذا تنها خواهشی که مردم‌داریم صرفه‌جویی در مصرف آب است.

اعزازی بیان کرد: در موضوع آب و مدیریت منابع آبی نیاز است تا مردم با دستگاه‌های اجرایی همکاری مطلوبی داشته باشند چراکه در مواقع بحرانی تنها مقصر یک دستگاه و یا نهادی نیست همه ما مقصر شرایط فعلی و آینده خواهیم بود.

انتهای پیام/س